Wie zijn wij

Ruud Van Hal
psycholoog-assen-ruudIk ben Ruud van Hal, geboren in 1961 en ben sinds mijn 17e jaar werkzaam in de gezondheidzorg, waar ik werkzaam ben geweest in de verpleeghuiszorg, psychiatrie en gehandicaptenzorg. Ik heb diverse management en coachingsopleidingen gevolgd van mbo, hbo tot masteropleiding. Ik heb de opleiding tot Psycho Sociaal Therapeut bij Bureau De Roos in Epe afgerond en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidzorg en RBCZ.

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. In mijn eigen leven heb ik ook moeten ontdekken dat ik zonder het me bewust te zijn, mijn oorspronkelijke persoonlijkheid weggestopt had en me sterk aangepast om te overleven.
Ik wil al vanaf mijn 25e jaar graag andere mensen die vastlopen met zichzelf helpen om hun ware identiteit te vinden. Omdat ik pas op latere leeftijd hierbij hulp heb gezocht voor mezelf heeft het ook lang geduurd voordat ik deze opleiding ben gaan volgen. Ik gun het anderen om hier eerder werk van te maken zodat u te voorschijn mag komen in wie u werkelijk bent!

Judith Teeuwen
Mijn naam is Judith Teeuwen. Ik ben geboren in 1972 in Rotterdam. Toen ik elf maanden was emigreerden mijn ouders naar het buitenland, waar ik tot mijn 18de heb gewoond. Vervolgens heb ik een jaar in Engeland gestudeerd en daarna werd ik in Nederland verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. De ervaring van het wonen en leven in verschillende culturen heeft mij erg gevormd en in mijn werk spelen begrippen als ‘onderweg zijn’ en ‘thuiskomen’ op verschillende manieren een belangrijke rol. Mijn verlangen om er te zijn voor anderen kreeg een nieuwe richting toen ik in 2012 de opleiding tot psychosociaal therapeut ben gaan volgen bij De Roos in Epe. In 2015 haalde ik mijn diploma en in 2016 heb ik me aangesloten bij de praktijk van collega Ruud van Hal in Assen. Ik ben getrouwd; mijn man en ik hebben samen vier kinderen.

Mijn kijk op therapie hangt nauw samen met de overtuiging dat ieder mens ertoe doet. De therapie is een hulpmiddel dat nieuwe perspectieven opent op wie je zelf mag zijn, ook in relatie tot de ander. Mijn rol is dat ik daarbij langszij kom, luister, je help om dingen inzichtelijk te maken en gereedschappen aanreik om verder te kunnen!

Martin Landegge
Mijn naam is Martin Landegge geboren in 1972 en ben sinds mijn 20ste werkzaam in de gezondheidszorg in een functie HBO niveau. Dit in de sector SGLVB(sterk gedragsgestoord met licht verstandelijke beperking) met allerlei aanverwante problematieken zoals psychiatrische, verslaving e.d. Tevens heb ik diverse HBO opleidingen gedaan en ben ik ook casemanager. Ik heb de opleiding Psychosociaal Therapeut, Kindertherapeut en Relatietherapeut afgerond bij Bureau De Roos in Epe. Hierbij ook de PSBK opleiding(afgerond in 2016) en ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en de RBCZ. Ik een vriendin die ook dezelfde opleidingen gedaan heeft bij Bureau de Roos op het moment dat ik de opleidingen ook deed.

“Vraag je niet af wat de wereld nodig heeft maar vraag je af waardoor je hart tot leven komt en ga dat doen. Want wat de wereld nodig heeft zijn mensen die tot leven zijn gekomen”. Een citaat die ik ooit las in een boek genaamd “De ongetemde man” van John Eldredge. En dat is waar ik voor sta en mensen daarbij wil helpen, mee onderweg wil zijn om hun hart, wie ze zijn, terug te mogen vinden. Al vanaf jongs af aan is dat mijn passie en waar ik wil voor strijden!

Tanja Satijn
Tanja SatijnIk ben Tanja Satijn, ik ben geboren in 1966. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee getrouwde kinderen en vijf kleinkinderen. Sinds 2016 ben ik werkzaak als kindertherapeut bij Setar maar daarvoor heb ik ruim 18 jaar als leerkracht in het onderwijs gewerkt. Naast leerkracht ben ik intern begeleider geweest en onderbouwcoördinator. Toen ontdekte ik dat mijn hart uitging naar de kinderen die extra aandacht nodig hadden. Ik volgde daarom de opleiding kindertherapie bij Bureau De Roos en als kindertherapeut kreeg ik de mogelijkheid om die zorg aan kinderen te geven.

Het verlangen om met volwassenen te willen werken begon bij mijn eigen proces, ik zocht jaren geleden hulp. Ik merkte dat die hulp me ruimte gaf om nieuwe keuzes te maken, los te komen van gewoonten die me in de weg stonden om mezelf te zijn. Het heeft mij zoveel moois gebracht in mijn eigen leven maar ook in relatie met anderen.
Als psychosociaal therapeut wil ik graag mensen helpen om inzicht te krijgen zodat zij nieuwe keuzes kunnen maken en zij werkelijk kunt gaan leven vanuit liefde voor jezelf en in relatie met anderen.
Ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut bij De Roosopleidingen en het is mijn verlangen om mensen te helpen om een nieuwe weg in te slaan.

Marleen Dijkstra
Marleen DijkstraIk ben Marleen Dijkstra, geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we vier kinderen. Ik ben jarenlang met veel plezier fulltime moeder geweest. Vanaf 2007 heb ik mijn werk als leraar basisonderwijs weer opgepakt. Ook in het voortgezet onderwijs heb ik verschillende functies gehad. Gaandeweg merkte ik dat ik het fijn vond om mijn gaven en talenten in te zetten in de meer persoonlijke gesprekken met de mensen om mij heen. De wens ontstond om me hier volledig voor te kunnen inzetten.

Om handen en voeten te geven aan dit verlangen, heb ik de vierjarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut gevolgd bij De Roos Opleidingen. Een inspirerende, gedegen opleiding die me heeft geholpen te ontdekken hoe ik met betrokkenheid en deskundigheid anderen tegemoet mag treden.
Het is mijn verlangen om vanuit die verbinding jou te helpen te ontdekken wie je bent, wat je beweegt en waar je naar toe wilt. Te onderzoeken wat er misschien is mis gegaan. En waarbij geen probleem te erg, te raar, te moeilijk of te vaag is. Hierbij zijn mijn eigen ervaringen een meerwaarde.
Ik weet mij als christen geborgen in Gods liefde, van waaruit ik mag leven en werken. Vanuit deze Bron wil ik ook jou helpen weer te gaan leven, in plaats van overleven. Maar ook als je een andere (geloofs-) overtuiging hebt, ben je bij mij van harte welkom.

Keurmerk Christelijke Zorg