Relatietherapie

Relatietherapie: “De meeste relaties gaan niet stuk omdat er geen liefde meer is maar men niet in staat is zich met elkaar te verbinden”

In iedere relatie nemen we onze eigen unieke rugzak uit het verleden mee. In relaties speelt een belangrijke rol mee hoe we als kind hebben geleerd te hechten. Dit is mede bepalend hoe relaties later er uit komen te zien. Hier komt bij dat omstandigheden en mensen veranderen en soms niet zo zijn dan we dachten. Iedere relatie kent haar hoogte en dieptepunten, van belang is de vraag wat wilt u ermee?

In de relatietherapie gaan wij samen met u op weg om te achterhalen wat jullie beiden in je rugzakje hebben als ballast. Verder willen we samen onderzoeken hoe er meer vanuit eigen verantwoordelijkheid naar elkaar toegegroeid kan worden. In een relatie is er sprake van twee unieke persoonlijkheden die vanuit een eigen verantwoordelijkheid een verbinding mogen aangaan. Als hier deuken in ontstaan is het zoeken naar een hernieuwde verbinding. Leren verbinding te maken en communicatie zijn twee belangrijke thema’s.

Folder: cursus relatietherapie

Keurmerk Christelijke Zorg