Setar For Men

Mannenweekend met het thema “Loskomen uit je kluizenaarschap”

Al langere tijd leeft in mij het verlangen om door middel van het organiseren van kleinschalige mannenweekenden een diepinvestering te doen in mannen die op zoek zijn naar zichzelf. Dit in en met de natuur. We gaan op zoek naar je grenzen en daardoor naar je kracht en wie je werkelijk bent zoals God mogelijk voor ogen had. Ik heb om dit te organiseren in Henri van Eunen een geschikte collega gevonden. In het weekend van 14 september is het eerste weekend waar we je graag voor uit willen nodigen.

Wil jij stappen zetten in het loskomen van je kluizenaarschap en de belemmeringen om het leven te pakken. Wil jij je grenzen verleggen? Meld je dan aan, natuurlijk kun je ook eerst meer informatie opvragen.

Het weekend van 14 (16.00 uur) tot 16 september (16.00uur) organiseren we een kleinschalig mannenweekend voor maximaal 8 deelnemers, leeftijd niet belangrijk. We verblijven op de Veluwe in de bosrijke omgeving boven Velp. Je hoeft geen super conditie te hebben maar we gaan wel veel buiten actief zijn en gaan je uitdagen je grenzen te verleggen. Kosten 250 euro.

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan aan voor 31 augustus a.s. via info@setar.nl of bel naar 0611060302.

Met een vriendelijke groet,
Henri van Eunen
Ruud van Hal

Keurmerk Christelijke Zorg